Demo request

We will be happy to give you an demonstration of PublishOne. Please leave your details below and we will contact you as soon as possible, or feel free to contact TeamOne directly at +31 20 680 2929.


Klant

Addata

Addata wordt next generation redactiebureau met PublishOne

Addata is een redactiebureau dat uitgevers ondersteunt in het totale uitgeefproces. Content wordt geredigeerd en gestructureerd. Daarnaast wordt de productie van alle eindproducten verzorgd, van boeken, tijdschriften en losbladigen tot online-publicaties en ePubs. Maatwerk waarmee uitgevers worden ontzorgd. Addata werkt – afhankelijk van de wensen van haar klanten – in verschillende CMS’en, waarvan PublishOne er een is.

Optimale uitwisseling

Addata verricht diensten voor enkele uitgevers die PublishOne gebruiken. In de organisatie zijn een aantal key-users opgeleid die het hart van het systeem kennen. Andere gebruikers hebben PublishOne leren kennen door een training on-the-job. De Word-interface zorgt ervoor dat mensen snel vertrouwd raken met de basisfunctionaliteit; het bewerken en publiceren. Voor specifieke bewerkingen t.b.v. wensen van klanten heeft Addata een additionele toolingset rond PublishOne ontwikkeld, waardoor optimale efficiency wordt bereikt. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk grote hoeveelheden data vanuit andere bronnen (XML, Word, pdf) naar PublishOne worden gemigreerd.

Het resultaat

Hoewel de keuze voor PublishOne door haar klanten is ingegeven, is Addata erg tevreden over de mogelijkheden van de applicatie en de bijbehorende serviceondersteuning. Sofie Berkenbosch van Addata: “We zien dat onze redactionele processen voor klanten die PublishOne gebruiken veel efficiënter verlopen. Het aantal stappen in het productieproces wordt gereduceerd en de doorlooptijden zijn korter. We zijn in staat om in dezelfde tijd meer werk te verzetten. Uitgeverijen die PublishOne gaan inzetten zullen zeker een aanzienlijke besparing realiseren.” Een mooier compliment bestaat niet.

 

 

Comments are closed.