Demo request

We will be happy to give you an demonstration of PublishOne. Please leave your details below and we will contact you as soon as possible, or feel free to contact TeamOne directly at +31 20 680 2929.


Flexibiliteit is standaard

De manier waarop je organisatie met content omgaat is uniek, PublishOne sluit je daar eenvoudig op aan. We gebruiken bewezen technologie om jou een volledig flexibele oplossing te bieden. Vanuit een solide basis pas je PublishOne helemaal aan op je werkprocessen. Zo profiteer je van de mogelijkheden van maatwerk, zonder de bijbehorende ontwikkeltijd en –kosten.

Proven technology op maat toegepast

Wij geloven in proven technology en investeren continu in een architectuur waarmee alles configureerbaar is. Zo kun je InDesign templates inrichten in PublishOne en daarmee het hele opmaakproces versnellen. Altijd geldt: PublishOne is volledig XML-gebaseerd en voldoet aan alle standaarden.

Directe koppeling

PublishOne kun je naadloos integreren in je huidige werkproces en software. Alle API’s zijn aanwezig voor directe koppeling met webeditors, beeldbanken en contentverrijkingssystemen. Vrijwel elke gangbare verbinding is al vele malen gemaakt. En zo niet, dan gaan onze ontwikkelaars aan de slag om alsnog de gewenste interface te realiseren.

Zware bestanden met het grootste gemak

In PublishOne bewerk en verwerk je zware bestanden met het grootste gemak. Een compleet hoofdstuk of zelfs boek in één keer aanmaken en aanpassen, is geen enkel probleem. Ook als het bestand beeld- en videomateriaal bevat, is PublishOne een genot om mee te werken.

Comments are closed.