Demo request

We will be happy to give you an demonstration of PublishOne. Please leave your details below and we will contact you as soon as possible, or feel free to contact TeamOne directly at +31 20 680 2929.


Klant

Bibliomundi

Publiceren versimpeld voor iedereen

Uitgeven in eigen beheer is makkelijk met Bibliomundi

Iedereen kan een boek schrijven, maar dan begint het pas. Bij de stap richting publicatie lopen veel hoopvolle auteurs vast. Het Braziliaanse Bibliomundi komt auteurs zonder uitgever tegemoet met een platform dat hen in staat stelt zelf hun werk digitaal te publiceren. Sinds enige tijd maakt ze daarbij gebruik van PublishOne.

Eigen beheer plus

Bibliomundi is meer dan een digitale service, ze wil nadrukkelijk de kwaliteit waarborgen van alles dat via haar wordt uitgebracht. Los van de inhoudelijke kwaliteit van een boek, moeten publicaties van Bibliomundi een constante, professionele uitstraling hebben en worden gepubliceerd in gangbare, veelgebruikte bestandstypes. Eigen beheer dus, maar wel volgens de Bibliomundi kwaliteitsstandaard.

PublishOne: met afstand de beste oplossing

PublishOne is de perfecte oplossing om snel en eenvoudig te publiceren volgens de eisen die Bibliomundi aan haar ebooks stelt. De grote afstanden in Brazilië zijn daarbij geen enkel probleem. Auteurs gebruiken een webeditor die via de cloud toegankelijk is voor iedereen. Een computer en een internetverbinding volstaan. Ook voor een gebruikerstraining hoeft niemand af te reizen, Bibliomundi heeft zelf online tutorials gemaakt die auteurs wegwijs maken in PublishOne. Naast de webeditor maakt Bibliomundi ook gebruik van de conversiemogelijkheden van PublishOne. De auteurs richten zich op hun schrijfkunsten, Bibliomundi houdt het achterliggende traject stevig in de hand.

Het resultaat

Bibliomundi gebruikt PublishOne om de Braziliaanse markt verder te veroveren. Met PublishOne biedt zij schrijvers een gebruiksvriendelijk platform met een snel en hoogwaardig eindresultaat. Een professioneel ebook is nu binnen handbereik van elke Braziliaanse auteur, dankzij PublishOne.

Comments are closed.