Demo request

We will be happy to give you an demonstration of PublishOne. Please leave your details below and we will contact you as soon as possible, or feel free to contact TeamOne directly at +31 20 680 2929.


Klant

Croner-i Limited

Croner-i Ltd kiest voor automatisering en standaardisering met PublishOne

Croner-i is een Britse special interest uitgever in Tax (belasting), Accounting, Human Resources en Health & Safety (gezondheid en veiligheid). In deze vakgebieden heeft Croner-i onlangs titels voor het Verenigd Koninkrijk overgenomen van Wolters Kluwer. Met het oog op de toekomst wil Croner-i nu automatiseren. PublishOne biedt uitkomst.

De uitdaging

Croner-i had meerdere achterhaalde en vaak erg dure producten, content types en workflows, allemaal voor het leveren van Print, ePub en online. Ze wilden hun content supply chain vernieuwen zodat de kosten verlaagd en de kwaliteit verhoogd kon worden. De manier waarop PublishOne de uitgeefprocessen van Croner-i kan automatiseren aan het begin van de supply chain, helpt haar om publicaties sneller uit te geven en eenvoudiger actueel te houden.

Onze oplossing

PublishOne levert Croner-i veel meer op dan alleen een standaard auteursomgeving. Neem de automatische XML-conversie; werken met XML vindt Croner-i auteursonvriendelijk – zelfs voor ervaren interne auteurs – en dat is nu helemaal niet meer nodig. Publishone maakt het ook makkelijk om content te verrijken, bijvoorbeeld door automatisch metadata en links toe te voegen door middel van API’s en andere webdiensten. Dit alles kan in één standaardomgeving, die Croner-i naar eigen voorkeur verder kan uitbouwen.

Het resultaat

Croner-i is nog bezig met het overzetten van haar complete portfolio naar PublishOne, maar profiteert nu al dagelijks van de efficiencyvoordelen, met meer dan 80% van de auteurs overgestapt in slechts vijf maanden. Enerzijds verloopt veel meer geautomatiseerd, anderzijds hebben de mensen die ermee werken veel extra mogelijkheden, zoals het zichtbaar maken van het einddocument tijdens het schrijfproces. Nick Taylor van Croner-i: “We hebben nu minder ondersteuning nodig van overzeese redactieservices, wat aanzienlijk scheelt in de kosten. We krijgen content sneller op de markt en auteurs zijn ethousiast. Voor ons is PublishOne de oplossing waarmee we in één keer klaar zijn voor de toekomst.”

 

 

 

Comments are closed.