Demo request

We will be happy to give you an demonstration of PublishOne. Please leave your details below and we will contact you as soon as possible, or feel free to contact TeamOne directly at +31 20 680 2929.


Klant

EduCourse

PublishOne en WebEdu partners bij de omslag naar online leren

WebEdu is gespecialiseerd in educatieve leermiddelen. De focus ligt op het online aanbieden van lesmateriaal via het eigen platform EduCourse. Steeds meer onderwijsinstellingen willen lesmateriaal online beschikbaar maken en daarbij de content verrijken met video. WebEdu wil meegaan met deze ontwikkelingen en zocht een goede manier om content naar EduCourse te publiceren. Die heeft ze gevonden in PublishOne.

Professionele auteursomgeving

Tijdens de ontwikkeling van EduCourse kwam WebEdu via een gezamenlijke partner in contact met PublishOne. Voor WebEdu is direct duidelijk: PublishOne is de professionele auteursomgeving die aan alle eisen voldoet. PublishOne is de importmodule om de content van de klant te structureren en te verrijken en vervolgens te publiceren naar EduCourse. Met behulp van PublishOne heeft WebEdu haar platform EduCourse versneld online gekregen, zodat onderwijsinstellingen er direct van kunnen profiteren.

De snelste weg van auteur naar leerling

WebEdu gebruikt PublishOne als auteursomgeving om content zo efficiënt mogelijk van auteur naar leerling te krijgen. Het feit dat PublishOne Word gebruikt is voor auteurs ideaal. Het online lesmateriaal verrijken met opdrachten, vragen en diverse multimedia is al net zo gebruiksvriendelijk in PublishOne. Daarbij heeft PublishOne de mogelijkheid om content samen te stellen en zo het online leren in EduCourse persoonlijk te maken.

Het resultaat

Bedrijsopleiders gaan over op een vorm van blended learning. EduCourse maakt deze omschakeling heel eenvoudig. En doordat vanuit PublishOne de content zowel naar papier als naar EduCourse gepubliceerd kan worden, heeft WebEdu een unieke propositie in handen. Zowel studenten als docenten zijn enthousiast. Petra Noordermeer van WebEdu: “De samenwerking met PublishOne verloopt erg prettig. Ze staan altijd direct klaar als dat nodig is. Dat we als WebEdu kunnen meedenken over de ontwikkeling van PublishOne zelf, geeft ons alleen maar meer vertrouwen in de toekomst.”

Comments are closed.