Demo request

We will be happy to give you an demonstration of PublishOne. Please leave your details below and we will contact you as soon as possible, or feel free to contact TeamOne directly at +31 20 680 2929.


Uncategorized

LIT

LIT verovert met PublishOne de Russische kennismarkt

Het Russische LIT biedt haar klanten in zowel het bedrijfsleven als de wetenschap een online platform waarmee ze eenvoudig content kunnen verrijken en aanbieden. Daarnaast biedt ze services die helpen bij het managen van de content. Zo helpt LIT auteurs de voor hun relevante doelgroepen te bereiken. Het managen en aanbieden van kennis wordt door LIT versimpeld met behulp van PublishOne.

Eindelijk wetenschappelijke kennis uitwisselen

De bedrijven waar LIT zich op richt, hebben meestal hun eigen publicatieservice en werken met eigen bestandstypen. Hierdoor kunnen zij onderling onvoldoende kennis uitwisselen, wat met name in de moderne wetenschappelijke wereld juist van groot belang is. LIT wil dit probleem oplossen door zoveel mogelijk bedrijven en wetenschappelijke instituten te laten overstappen naar PublishOne. Ze profiteert daarbij direct van het uitgebreide Europese netwerk van PublishOne.

Altijd een passende oplossing

PublishOne biedt auteurs de flexibiliteit om te werken waar en hoe ze willen. Dit kan met de Word plugin en de webeditor in de cloud. Dat veel Russische bedrijven en instituten al gebruikmaken van Word, maakt de overstap naar PublishOne extra makkelijk. Voor organisaties dat nog niet doen, werkt LIT samen met een officiële Microsoft-distributeur die ook de nodige ondersteuning biedt. Tot slot zijn er nog partijen die niet kunnen of willen werken met Word; voor hen biedt de webeditor uitkomst. Zo kan elke organisatie kiezen welke oplossing van PublishOne het beste past, met LIT als aanbieder van het eindproduct. Met deze kennis als uitgangspunt is het gemakkelijk voor LIT om zoveel mogelijk klanten te bereiken.

The result

LIT heeft met PublishOne een unieke propositie in Rusland. Yulia van LIT: “De timing is perfect om in de Russische contentmarkt te stappen, het is nog een jonge markt en we willen van hieruit graag effectief samenwerken met internationale markten. De samenwerking tussen PublishOne en LIT is nog jong, maar we zijn al vol vertrouwen dat we met de professionele uitstraling en het gebruiksgemak van PublishOne veel nieuwe klanten en markten zullen aanspreken.”

 

 

 

Comments are closed.