Demo request

We will be happy to give you an demonstration of PublishOne. Please leave your details below and we will contact you as soon as possible, or feel free to contact TeamOne directly at +31 20 680 2929.


Geen categorie

Manage

Meer overzicht, meer grip en veel sneller schakelen.

PublishOne stroomlijnt het complete proces, van de eerste draft tot en met publicatie. Daarbij configureer je de beheerfunctie helemaal zelf, zodat alle taken, rollen en verantwoordelijkheden perfect zijn ingeregeld. Iedereen weet wat hij moet doen én ziet wat de actuele status van elk document is. Stel je voor: nooit meer versieproblemen, dubbel werk of onnodig wachten op elkaar… Dat alleen is al reden genoeg om vandaag nog een demo van PublishOne aan te vragen.

Volledig inzicht en overzicht

In een cockpit overview is door alle betrokkenen de status van relevante documenten in te zien. Van de fase waarin een boek zich bevindt tot de bewerkingsstatus van een enkele paragraaf, PublishOne creëert overzicht op elk niveau. Door de workflow helemaal af te stemmen op de manier waarop je organisatie graag werkt, worden alle taken optimaal verdeeld. Iedereen heeft via de cloud toegang tot het systeem, de rechten zijn tot persoonsniveau gedefinieerd.

Snel aan de slag

Je bent snel aan de slag met PublishOne. Een implementatietraject is zelfs compleet overbodig. Een eenvoudige training volstaat, daarna kun je het systeem helemaal zelf inrichten. Uiteraard zijn onze adviseurs beschikbaar als dat nodig is.

Grip op metadata

In PublishOne is het toevoegen en managen van metadata heel eenvoudig. Metadata is niets anders dan data over de data: informatie die beschrijft en classificeert waar een document over gaat. Door in PublishOne op strategische wijze metadata toe te voegen, vergroot je de mogelijkheden van je content, bijvoorbeeld ten aanzien van vindbaarheid en toepasbaarheid.

Volg documenten op de voet

Ideaal in PublishOne is de audit trail waarmee je documenten op de voet kunt volgen. Je ziet precies de weg die een document heeft afgelegd en wie er wanneer een bewerking heeft gedaan.

Jij bepaalt welke data je toestaat

De import- en exportmodule configureer je eenvoudig zelf. Zo heb je precies in de hand welke data in en uit het systeem gaat. PublishOne geeft je de volledige controle.

PublishOne in de beheerfase: minder fouten en meer snelheid in de hele keten

Comments are closed.