Demo request

We will be happy to give you an demonstration of PublishOne. Please leave your details below and we will contact you as soon as possible, or feel free to contact TeamOne directly at +31 20 680 2929.

Geavanceerde én gebruiksvriendelijke publishing-oplossing voor digital en print

PublishOne – slimmer van contentcreatie naar publicatie

PublishOne is de eerste publishing-oplossing die slimme technologie in dienst stelt van de mensen die ermee werken. Schrijvers, onderzoekers en redacteuren werken precies zoals ze gewend zijn en kunnen zich volledig richten op de inhoud. Het enige wat zij zien is een extra PublishOne werkbalk in Word of een ander programma van hun voorkeur. Aan de achterkant hebben uitgevers en kennisintensieve bedrijven veel meer grip op het vervolgtraject. Van (eind)redactie en vormgeving tot het verrijken en beter doorzoekbaar maken van content. Iedereen werkt in één centraal, cloud-based document en weet precies wat zijn taken en bevoegdheden zijn. Het resultaat is ruim baan voor creatieve en inhoudelijke kant van de publicatie en tegelijkertijd tot 40% sneller publiceren in elk gewenst formaat. Van blog, app of whitepaper tot gedrukt lesboek, adviesrapport of roman. Alles uit één bronbestand in PublishOne.

PublishOne zet je op voorsprong in een wereld waarin lezers kritisch zijn op de inhoud en de publicatiesnelheid het verschil kan maken tussen flop en succes.

De 10 voordelen van PublishOne

1. Werken zoals je gewend bent – gewoon in Word of een ander vertrouwd programma met een op maat samengestelde PublishOne werkbalk.

2. Digital én print – publiceren vanuit één centraal brondocument in XML. Zo creëer je meer bereik en houd je grip op de consistentie van de inhoud in diverse uitingsvormen.

3. Optimaal samenwerken – in één centrale omgeving die overal en altijd toegankelijk is via de cloud.

4. Snel publiceren – zowel digital als in print. Vormgevingstemplates en andere slimme oplossingen versnellen het proces nog meer.

5. Snel updaten – content die vaak verandert of gevoelig is voor actualiteit is snel aan te passen en direct opnieuw te publiceren.

6. Eenvoudig content verrijken – met bijvoorbeeld beeldmateriaal, links en metatags die ervoor zorgen dat de publicatie beter doorzoekbaar wordt. Ook ideaal om aanwezige kennis intern beter te ontsluiten.

7. Volledige grip – iedereen heeft zijn eigen taken en bevoegdheden, de projectleider heeft het overzicht.

8. Foutloos – nooit meer versieproblemen of onduidelijkheid, want er is één centraal document, de status is duidelijk en back-ups vinden automatisch plaats.

9. Ontwikkeld vanuit de gebruikers – elke klant van PublishOne maakt deel uit van onze adviesraad en bepaalt zo mede de toekomstige ontwikkelthema’s.

10. Op maat – PublishOne richten we in op jouw werkwijze, niet andersom.

 

Ontdek alle mogelijkheden
Wil je meer weten over slimmer content creëren, sneller kennis delen en meer bereik realiseren?
Bel (+31 20 680 2929) of stuur een e-mail dan maken we een afspraak om de mogelijkheden van PublishOne binnen jouw organisatie te bespreken.

Comments are closed.