Demo request

We will be happy to give you an demonstration of PublishOne. Please leave your details below and we will contact you as soon as possible, or feel free to contact TeamOne directly at +31 20 680 2929.


Klant

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer Legal & Regulatory partnert met PublishOne

Wolters Kluwer is één van de grootste internationale informatie-oplossingen en service aanbieders. Hoewel Wolters Kluwer begon in print uitgaves, bestaat nu ruim twee derde van hun aanbod in Legal & Regulatory, Health, Tax en Risk & Compliance uit digitale- en software oplossingen, waaronder ook online content. Dat kennis online beschikbaar is heeft een veel voordelen, waaronder het vergroten van het gemak waarmee informatie gevonden kan worden en de mogelijkheid om kennis te koppelen aan andere kennis. De online omgeving biedt ook nieuwe kansen voor het effectief verdelen van werk onder de (internationale) auteurs die hun expertise en analyse beschikbaar maken aan professionals via Wolters Kluwer Legal & Regulatory.

De nieuwe norm: online publiceren

Er vindt een massale overgang van print naar digitaal plaats in de kennisindustrie. Als koploper in deze ontwikkeling zocht Wolters Kluwer Legal & Regulatory (LR) een tool waarmee auteurs op een toekomstbestendige en gemakkelijke manier kunnen publiceren. Omdat Wolters Kluwer LR werkt met leidende experts over de hele wereld moest de tool aan te passen zijn aan de wensen van internationale auteurs, en intuïtief in gebruik zijn. De auteursomgeving moest ook flexibel zijn. Veel leveranciers hebben hun eigen omgevingen, waar de tool ook in moest passen. PublishOne voldeed aan deze eisen en meer.

Één flexibele wereldwijde oplossing

Auteurs die aan titels werken voor Wolters Kluwer LR gebruiken doorgaans Microsoft Word. PublishOne biedt zowel een op Word gebaseerde web-editor als een plugin voor Word zelf aan, zodat auteurs kunnen blijven werken in een vertrouwde omgeving. De aanpasbaarheid van PublishOne maakt het bijzonder geschikt voor de diverse interessegebieden en internationale auteurs die werken voor Wolters Kluwer. Zowel de front- en back end zijn gemakkelijk te configureren naar de wensen van verschillende kantoren wereldwijd. De specialisten van PublishOne bieden ondersteuning waar nodig en trainen gebruikers. Dit werkt zo goed, dat alle Europese kantoren van Wolters Kluwer LR al werken met PublishOne.

Het resultaat

PublishOne heeft Wolters Kluwer LR geholpen met het stroomlijnen en automatiseren van het contentproces in een digitale omgeving. Een nieuw bestandstype, een ander werkproces… wat de ontwikkeling ook is, PublishOne is klaar om ermee om te gaan of kan makkelijk aangepast worden. Deze flexibiliteit heeft geleid tot hoge acceptatie in het netwerk van Wolters Kluwer, waaronder ook leveranciers die PublishOne geadopteerd hebben. Wolters Kluwer LR, haar auteurs en hun klanten profiteren nu van een verkorte time-to-market van nieuwe content. Het resultaat is dat auteurs nu de voorkeur geven aan PublishOne en uitkijken naar toekomstige updates. Wolters Kluwer LR is gepartnerd met PublishOne om het platform te blijven ontwikkelen zodat altijd de beste user experience geleverd kan worden.

 

 

Comments are closed.